OSI Elvepadling er en studentgruppe som bedriver kajakkpadling i elvene i Norge. Vi arrangerer turer og kurs som spenner fra de helt ferske til de mer erfarne. I vintersesongen padler vi innendørs i basseng til elvene begynner å tine. Vi er en åpen gruppe som tar i mot alle studenter som vil prøve seg på elvepadling. Vi stiller med alt av utstyr og instruksjon som trengs for å kunne prøve ut denne fantastiske sporten. Ingen forkunnskaper er nødvendige! Ta kontakt med oss hvis du ønsker å skape nye vennskap, samt skape noen flotte øyeblikk i studietiden din her i Oslo!

Bli med på padling

Fra slutten av april/starten av mai starter vi med grunnkurs for nye medlemmer. Deretter følger dagsturer til lokale elver, og større helgeturer til Trysil og Sjoa. Disse turene vil bli arrangert og ledet av erfarne medlemmer som sørger for at alt er lagt til rette for en hyggelig og trygg tur. Vi fortsetter med turer til slutten av september/starten av oktober før vi igjen flytter inn og trener i basseng.

Utenom padleturer prøver vi å få til hyggelige sammenkomster som bowling, grilling og hytteturer. All informasjon om turer og kurs legges ut fortløpende på Facebook-siden vår (https://www.facebook.com/osielvepadling/), og her på nettsiden.


Som medlem av elvepadlegruppa i OSI får du følgende:

 
  • Mulighet til videreutvikle deg som elvepadler med organisert og uorganisert opplæring gjennom klubbens instruktører og opplæringsprogram.
  • Rett til bruk av klubbens utstyr.
  • Rett til å delta på klubbens turer og andre arrangementer. Dermed bedrive en idrett og samtidig ta del i friluftsliv og et godt sosialt miljø.
  • Rett til å delta på bassengtreningene på Domus Athletica.
  • Rabatt hos Strie Strømmer.
  • Mottak av informasjon om elvepadling i Norge.
  • Et sunn sjel i et sunt legeme.
 
Melde seg inn: Medlemskap i klubben koster 275 NOK per semester (125 NOK for OSI pluss 150 NOK for medlemskap i gruppen Elvepadling). Adgang til bassenget betales over skranken på Domus Athletica. Er man medlem av OSI, kan man også bli medlem i andre grupper ved å betale særavgift til disse.Padleaktivitet Bruk disse sidene for å komme deg ut på elva:
  • Terminlista viser klubbens planlagte arrangementer. Påmelding kommer fortløpende her og på facebook.
Steder De viktigste treffstedene for elvepadlegruppa: