Grunnkurs 7-8 mai

Grunnkurs 7-8 mai


Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 1 000,00

Hallo studenter!


OSI Elvepadling skal endelig holde grunnkurs igjen! Dette er din mulighet for å komme deg ut av studentboligen og utforske alle de flotte elvene i Norge! Hvis du tar grunnkurs hos oss kan du bli med på turer vi har planlagt, sosiale arrangement og låne alt utstyr du trenger på elva gratis våren 2022. Hvis du fortsetter å være medlem vil dette også gjelde kommende sesonger og du vil kunne være med på bassengtreninger gjennom vinteren.


Elvepadling er en veldig sosial aktivitet, og en god arena for å bli kjent med andre studenter som er glad i friluft! Etter endt kurs vil du få NPF Våttkort Grunnkurs Elv (http://padling.no/vaattkort/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/elvepadling/grunnkurs-elv/). Dette er anerkjent i hele Norge og lar deg låne utstyr av andre utleieaktører. For eksempel kan dette brukes til å låne havkajakker i Oslo. For å melde deg på kurset må du være student og melde deg inn som medlem i OSI Elvepadling. Dette gjør du her: https://elvepadling.osi.no/register/apply/application


Praktisk informasjon:

Kurset går over en helg og kommer til å foregå i Hønefoss. For å reise til elvene er vi avhengige av at noen deltagere kan stille med biler, helst med takstativer med plass til kajakker. Send en mail til instruktøren (se nederst) om du vil bli med og om du eventuelt kan stille med bil slik at vi kan åpne påmeldingen gradvis utifra hvor mange plasser det er.


VIKTIG: Hvis du er syk med covid får du ikke deltatt på kurset. Gi beskjed så ordner vi med tilbakebetaling.


Oppmøte for kurset er ved Rolf E. Stenersens allé 21, 0858 Oslo, Sogn studentby lørdag kl 09:00. Etter kurset prøver vi å være tilbake på Sogn søndag klokka 19:00.


Utstyr som OSI Elvepadling stiller med er:

- Elvekajakk

- Åre

- Våtdrakt (long john, våtdrakt formet som en snekkerbukse)

- Tørrtopp (jakke)

- Hjelm

- Spruttrekk

- Flytevest

- Kasteline


Utstyr du må ha med:

Dette er litt avhengig om vi bestemmer oss for å overnatte ved elva (telt) eller om vi reiser tur-retur hver dag. Det du uansett må ha med til padling er:

- 2 - 3 sett med Ullundertøy (overdel, underdel og sokker). Vi blir våte på kurset så det er viktig å ha med skift.

- Håndkle.

- Ekstra sko som skal brukes når man padler (joggesko eller neoprensko). Disse må tåle å bli våte.

- Skift til å bruke før og etter padling og i lunsjen (det kan være smart med varme klær).

- Vannflaske og litt snacks til å ha i vesten og spise på elva.

- Lunsj mellom øktene.


Ved en eventuell overnatting trenger du òg overnattingsutstyr og mat. Dette avgjør vi nærmere kursdatoen ut fra hvor vi drar og om deltagere ønsker å overnatte.Pris for kurset:

- ~1310,- for de som ikke allerede er medlemmer hos oss. Av dette går 120,- til innmelding i OSI, 150,- til innmelding i OSI Elvepadling (ja, det er to separate betalingar), ~40,- for betalingsløsningen til OSI og 1000,- for grunnkurset.

- ~140 kr for de som allerede er medlem av OSI og OSI Elvepadling. Her er 1000,- for grunnkurset og ~40,- for betalingsløsningen til OSI.


Etter endt grunnkurs, og som nybakt medlem hos oss, er du hjertelig velkommen til å delta på våre planlagte turer samt låne utstyret vårt til egne eventyr. Se oversikt over planlagte aktiviteter her: https://www.facebook.com/osielvepadling/photos/a.210414995659652/3296941087007012/ eller på vår terminliste her: https://elvepadling.osi.no/blog/post/169826/terminliste-2021?ispage=true (OBS: noen endringer pga. korona, send oss mld om du lurer på noe)Instruktører:

- Tormod H. Ongstad (tormod_tho@hotmail.com) 

- Birk Sebastian Torpmann-Hagen (birk.sebastian.torpmann@gmail.com)


Spørsmål kan rettes til instruktørene 🙂

Spørsmål kan også sendes til

- Andreas Oslandsbotn (andreas.oslandsbotn@gmail.com)


Håper vi ser dere på elva!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Elvepadling