Hyttetur til Geilo


Arrangør: Elvepadling
Påmeldingsfrist: 14.03.2019 23:00

Tid


Pris

Påmelding fra kr 760,00

(English below)Siden det var stor nok interesse for hyttetur til et alpinsenter har vi nå planlagt at turen går til Geilo fredag den 15. mars (Påmelding lenger nede). Planen er å dra opp på fredag slik at vi får både lørdag og søndag i slalombakken. Vi kommer ikke til å bruke kajakker som på bildet(selv om det kunne vært interessant!). Hvis man har lyst til å heller gjøre andre ting som å gå på langrenn er det også fint mulig.

Vi har flere som har mulighet til å kjøre oppover, så om du ikke har transport er ikke dette noe problem. Transport avtales når vi vet hvem som har meldt seg på.  

Vi har i utgangspunktet holdt av en hytte med plass til 10 personer, så det er førstemann til mølla. Hvis det er flere enn 10 som har mulighet til å være med skal vi prøve å se om det er mulighet for å leie en hytte til. Så om det ikke er igjen noen plasser så må du kontakte oss på Facebook slik at vi kan prøve å bestille en hytte til, jo flere jo bedre!!

Påmelding er bindende og prisen er 800 kr per person for betaling av hytte (760,-) + omkostninger (40,-) for påmeldingssystemet OSI har.

For å melde deg på trykk på denne linken(innlogging kreves):
https://elvepadling.osi.no/events/joinevent?eventId=1000027298

Vi håper å se mange nye og gamle ansikter som har lyst til å bli med på turen selv om det ikke er helt slalom vi driver med :)

English:
Since there was enough people interested in joining a cabin trip to a downhill skiing resort, we put up a trip to Geilo ski resort Friday the 15th of march. The plan is to drive up on Friday so we can get Saturday and Sunday in the slopes. We are not going to use kayaks in the slopes as the picture shows (although that would be interesting). If downhill skiing isn't for you, there are other opportunities such as cross country skiing, and generally having a good time!

There are several people providing cars, so if you don’t have any transport that won't be a problem. The distribution of cars will be settled closer to the actual date.

We have reserved a cabin with room for 10 people, so you need to be quick and sign up. If there are more than 10 people interested in joining, we are going to check if there are any other available cabins. This means, if the signup is full, do let us know. Remember, the more, the merrier!

There is a binding signup, as you need to pay to join. The price is 800 kr for the cabin (760,-) and some fee for the signup system OSI is using (40,-).

To sign up use this link (you have to be logged in to the OSI pages):
https://elvepadling.osi.no/events/joinevent?eventId=1000027298

We hope to see many new and familiar faces on the trip :)Andre arrangementer fra Elvepadling