Grunnkurs elvepadling

Grunnkurs elvepadling


Arrangør: Elvepadling

Tid


Sted


Hallo Studenter og medlemmer!

Nå bærer det mot en ny sesong for alle som liker å leke i vann med kajakk. Derfor skal vi holde et grunnkurs i elvepadling slik at så mange som mulig får gleden av å padle i sommer. Elvepadling, eller padling generelt, er en aktivitet som kombineres godt med skigåing, sol og varme strender. Du lurer kanskje på hvorfor? Når snøen smelter bort, og skiene må legges på hylla, rekker man så vidt å få en liten pause før man kan sette seg oppi en kajakk og padle nedover på nettopp samme nedbøren man har kost seg på i vinter. De utrolig store mengdene med snø som har kommet i vinter, tyder på at vi har en god padlesesong i vente. 
Så var det over til de varme strendene da. Når det er meldt dårlig vær og nedbør i helga, tredje helgen på rad, vil mange tenke seg bort sydover til varmere strøk. Derimot, hvis du har et grunnkurs og våttkort i lomma, har du kunnet ta nytte av det dårlig været og padle i elver som ellers hadde hatt for lite vann. Derfor er det sterkt anbefalt å ta et grunnkurs i elvepadling, for å få mest mulig ut av alle typer sesonger og vær. Hvis du tar grunnkurs hos oss kan du bli med på turer vi har planlagt og låne alt utstyr du trenger gratis for 2018 sesongen. PS: Med et grunnkurs i elv skal man kunne leie havkajakk også!

Over til litt mer praktisk informasjon:
Kurset kommer til å foregå på Randselva i Hønefoss og nærheten av det. Derfor vil det være mulig å få transport til og fra disse stedene. Det vil komme mer informasjon på dette og generell informasjon for de som melder seg på. Første dagen holder vi oss til randselva for å lære hvordan man padler i elv og leser en elv. De neste to dagene avhenger litt av ferdighetsnivået og vann-nivå. Det kommer til å være en eller to turer typisk til Sogna. For mer spesifikk informasjon om selve innholdet se:http://www.padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/elvepadling/grunnkurs-elv/

Kurset er i regi av Norges Padleforbund, og vil resultere i å få et sertifikat i Våttkort elvepadling som er bestått grunnkurs i elvepadling.

Dette er også en veldig sosial aktivitet da du blir kjent med nye folk som også har de samme interessene som deg. Det er felles lunsj og grilling hvis det er vær til det. 

Pris for kurset:
- 1000 kr for de som ikke allerede er medlem hos oss(OSI 
Elvepadling). Av disse pengene går 200 kr til innmelding i OSI 
og 200 kr til innmelding til OSI Elvepadling. Det vil si at når du 
har betalt dette får du lånt padleutstyr gratis av oss resten av 
sesongen.
- 750 kr for de som allerede er medlem av OSI og OSI 
Elvepadling. Det gjelder selvfølgelig samme her, du får låne 
padleutstyr gratis ut padlesesongen.

Påmelding skjer ved å sende mail til Bjørn: babsoft@gmail.com.

Hvis det er noe mer spørsmål, enten ta kontakt her på siden, eller send mail til: babsoft@gmail.com

Håper vi ser dere på kurset!! :D

English:
Hello students and members!
Here is a short summary of the information above. The paddle season is soon here and it is time for a starting course for river kayaking. After finishing this course, you can use kayaks and paddle equipment for free in the upcoming season. 

The course is going to be held on Randselva in Hønefoss and nearby. There are possibilities to get transport to and from the locations. More information on where to meet and so on is going to be on mail to those who sign on the course. 
The first day we will be at Randselva and learn the basics of how to paddle and behave in a river. The next two days are dependent on the water level and the skilfulness of the participants. There are typical one or two trips to the river Etna.

This course is course from NPF (Norwegian PadleAssociation) and you will get a certificate for completing beginner course in whitewater kayaking.

This is a very sosial event and a good way to try out something new. The lunch each day is usually cooked on bonfire or a barbecue if the weather let us.

Prices for the course:
- 1000kr for those who is not a member (OSI Elv). Of these 
money, 200kr is for membership at OSI and 200kr is for 
membership to OSI Elv. 
- 750kr for those who already are members at OSI and OSI Elv
More information on how to pay is distributed later. 

Registration, send mail to Bjørn: babsoft@gmail.com. If there are some questions you can contact us on the facebook page or to babsoft@gmail.com.

We hope to see you at the course!! :D


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Elvepadling