Grunnkurs 11-13 september 2020

Grunnkurs 11-13 september 2020


Arrangør: Øyvind Sigmundson Schøyen
Påmeldingsfrist: 11.09.2020 17:00:00

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 800,-
Kurset er fullt.


Hallo studenter!

OSI Elvepadling er klar for et nytt semester med nye oppdagelsesferder i alle de flotte elvene i Norge! Vi kommer derfor til å holde grunnkurs i elvepadling slik at også DU kan bli med på moroa! Hvis du tar grunnkurs hos oss kan du bli med på turer vi har planlagt og låne alt utstyr du trenger gratis høsten 2020, og tilgang til bassengtreninger når vinteren står på tur. Hvis du fortsetter å være medlem vil dette også gjelde kommende sesonger.

Elvepadling er en veldig sosial aktivitet, og en god arena for å bli kjent med andre studenter som er glad i friluft! Etter endt kurs vil du få NPF Våttkort Grunnkurs Elv (http://padling.no/vaattkort/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/elvepadling/grunnkurs-elv/). Dette er annerkjent i hele Norge og lar deg låne utstyr av andre utleieaktører. For eksempel kan dette brukes til å låne havkajakker i Oslo. For å melde deg på kurset må du være student og melde deg inn som medlem i OSI Elvepadling. Dette gjør du her: https://elvepadling.osi.no/register/apply/application


Praktisk informasjon:
Kurset går over en helg og kommer til å foregå i Valdres/Hønefoss avhengig av vær og vannstand. For å reise til elvene er vi avhenige av at noen deltagere kan stille med biler, helst med takstativer med plass til kajakker. Av smittevernshensyn vil det være en begrensning på tre passasjerer per bil med en maksimumsbegrensning på hele kurset på 10 deltagere. Vi kommer til å åpne påmeldingen gradvis utifra hvor mange plasser det er i bilene. Send en mail til instruktøren (se nederst) om du vil bli med og om du eventuelt kan stille med bil slik at vi kan åpne påmeldingen gradvis utifra hvor mange plasser det er.

VIKTIG: Hvis du er syk får du ikke deltatt på kurset. Gi beskjed så ordner vi med tilbakebetaling.

Oppmøte for kurset er på Amatøren ved Sogn studentby fredag klokka 17:00. Etter kurset prøver vi å være tilbake på Sogn søndag klokka 19:00.

Utstyr som OSI Elvepadling stiller med er:
- Elvekajakk
- Åre
- Våtdrakt (long john, våtdrakt formet som en snekkerbukse)
- Tørrtopp (jakke)
- Hjelm
- Spruttrekk
- Flytevest
- Kasteline

Utstyr du må ha med:
Dette er litt avhengig om vi bestemmer oss for å overnatte ved elva (telt eller inkvartering) eller om vi reiser tur-retur hver dag. Det du uansett må ha med til padling er:
- 2 - 3 sett med Ullundertøy (overdel, underdel og sokker). Vi _blir_ våte på kurset så det er viktig å ha med skift.
- Håndkle.
- Sko som skal brukes når man padler (joggesko eller neoprensko). Disse må tåle å bli våte.
- Skift til å bruke før og etter padling og i lunsjen (det kan være smart med varme klær).
- Vannflaske og eventuelt litt snacks til å spise på elva.
- Lunsj mellom øktene.

Ved en eventuell overnatting trenger du òg overnattingsutstyr og mat. Dette avgjør vi nærmere kursdatoen ut fra hvor vi drar og om deltagere ønsker å overnatte.


Pris for kurset:
- ~1110,- for de som ikke allerede er medlemmer hos oss. Av dette går 120,- til innmelding i OSI, 150,- til innmelding i OSI Elvepadling (ja, det er to separate betalingar), ~40,- for betalingsløsningen til OSI og 800,- for grunnkurset.
- ~840 kr for de som allerede er medlem av OSI og OSI
Elvepadling. Her er 800,- for grunnkurset og ~40,- for betalingsløsningen til OSI.

Etter endt grunnkurs, og som nybakt medlem hos oss, er du hjertelig velkommen til å delta på våre planlagte turer samt låne utstyret vårt til egne eventyr. Se oversikt over planlagte aktiviteter her: https://www.facebook.com/osielvepadling/photos/a.210414995659652/3296941087007012/


Instruktører:
- Geir Dehli (geir.dehli@gmail.com)

- Eirik Grimsrud Olsen (eirikgols@gmail.com)

Spørsmål kan rettes til instruktørene 🙂

Håper vi ser dere på elva!


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert av IdrettenOnline